Börg Thorhallsdottir

«Tiden kan gå sakte og gi ro om du setter deg på en skilpadde»

Velkommen til åpning av utstilling av Björg Thorhallsdottir med Thomas Nesland Olsen
onsdag 12.september kl 19.00

Utstillingen består av Björg sin fantastiske grafikk og nydelige akvareller, samt malerier som disse to kunstnerne har malt i sammen.

Kunstnerne vil være tilstede for å presentere utstillingen.

 

Björg er nå i Barcelona for å trykke de siste arbeidene som skal være med på utstillingen. Hun gleder seg sånn til deres respons.
Akvarellene hennes kjenner dere kanskje igjen fra boken ”Du er sterkere enn du tror”. Det er disse som er brukt som illustrasjoner i boken. Hun har også presentert en del av dem på Instagram.

Björg forteller at det er viktig for henne som kunstner å utvikle seg videre, og hun utvikler seg dobbelt så mye når hun jobber sammen med en annen. Derfor har hun hatt ett kreativt samarbeid med Thomas Nesland Olsen. Maleriene er en spennende kombinasjon mellom Björgs uttrykk og Thomas sitt. Björg appellerer mest til damene, mens mennene til damene kommer til å like Thomas sitt utrykk, ler Björg, som gleder seg til å se deg på utstillingsåpning hos Galleri G.

 

Dette blir en åpning fylt av Björg sin fantastiske smittende latter, hun kommer til å fortelle historier bak noen av arbeidene som får frem både tårer og smil. Lokalene fylles igjen med kjærlighet, mot, vennskap og latter.
Det vil bli servert forfriskninger.
Musikalsk innslag av Emma Noor.

 

Arrangementet er åpent for alle.
Utstillingen varer til t.o.m 30.09.18

Velkommen

Please Share this

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest