Velkommen til åpning av separatutstillingen
«På vinger» av Orion Righard
1. November kl.19.00
Kunstneren vil være til stede.

Klikk her for å komme til facebook – arrangement

Galleri G er stolt over å presentere utstillingen «På vingar» av Orion Righard. Utstillingen består av malerier fra små til store formater, tegninger på papir samt lansering av ny grafikk.

Dette er Orion Righards andre separatutstilling hos Galleri G.
Tittelen har bokstavelig talt vokst frem i det europeiske luftrom. Der oppe, langt over fuglenes egen sone, har Orion funnet roen til å skape nye arbeider. Flykroppen har fungert som et atelier i en tid der atelierene på bakken har vært i et nødvendig kaos for å oppnå nye mål. At vingene endelig har fått plass i Orions kunstnerskap har egentlig bare vært et tidsspørsmål, med tanke på at han har studert fugler i alle år med stor interesse og lidenskap. Utallige fugler har havnet som digitale avtrykk på Orions harddisker.

Orion Righard er født i Sverige i 1969. Han har blant annet sin kunstutdannelse fra The Royal Academy of Fine Arts, Antwerp. Han er innkjøpt av en rekke bedrifter og organisasjoner. Han har holdt flere store utstillinger og live performances i Norge og utlandet.

Orion Righard er kjent for sine arbeider med hans konge. Ofte i dialog med barn, hvor ordet er en del av verket. De siste årene har man også blitt kjent med Righard sine arbeider av hender med ett tydelig budskap uten tekst.

«För mig är tecknandet ett intensivt kaosögonblick där jag får explodera och implodera, vara lycklig och olycklig och tömma mig på allt jag bär inom mig. Orden till bilderna och bildernas innehåll däremot kommer till mig i lugnet» – Orion Righard

Kunstneren vil være til stede på åpningen.
Utstillingen varer t.o.m. søndag 25.11.18.

Velkommen!

Please Share this

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest